Wspólne wydatki
Prywatność
Logowanie Google służy potwierdzeniu adresu e-mail i identyfikatora konta. Dostęp mają tylko osoby wskazane przez właściciela aplikacji. Dane rozliczeń są przechowywane w prywatnym arkuszu Google. Serwer aplikacji działa na hostingu SeoHost. Do NBP przekazywane są wyłącznie waluta i data kursu. Sesja logowania trwa maksymalnie 7 dni. Nie używamy reklam ani analityki.
Zaloguj przez GoogleDostęp wyłącznie dla uprawnionych osób.Informacja o prywatności